Glasprofielen

Het aanbod van Glasprofielen.nl

 1. Onderdelen zwart

  NR01 - Glasprofiel Compleet (60 mm)

  Aluminium glasprofiel voor montage van glas op houten balken. Dit profiel is geschikt voor alle glassoorten.
  Meer info
  Vanaf prijs: € 29,00 p/m (Excl. BTW) € 35,09 p/m (Incl. BTW)
 2. Onderrubber glasprofiel

  NR02 - Extra onderrubber glasprofiel NR01 (60x8 mm)

  LET OP! Dit onderrubber is inbegrepen wanneer je glasprofiel compleet (NR01) bestelt. Wanneer je extra onderrubbers nodig hebt voor tochtafdichting bij montage van de ruit op houten balken, kies dan voor dit product. Dit onderrubber wordt gebruikt om de koudebrug aan de onderzijde van de ruit te verminderen.
  Meer info
  € 5,00 Excl. BTW: € 6,05 Incl. BTW:
 3. Hoeklijn voor gevelaansluiting

  NR13 - Hoeklijn voor gevelaansluiting (50x70 mm)

  De poedercoating zit aan de binnenhoek. Hoeklijn voor gevelaansluitingen in de nok van een lessenaarsdak. Zo vormt het de verbinding tussen NR01 en de loodslab in de gevel.
  Meer info
  Vanaf prijs: € 22,00 Excl. BTW: € 26,62 Incl. BTW:
 4. Hoeklijn afwerking zijkant

  NR14 - Hoeklijn afwerking zijkant (50x70 mm)

  De poedercoating zit aan de buitenhoek. Hoeklijn voor de afdichting van de zijkant van een lichtstraat. Het vormt de verbinding tussen NR01 en de beplating aan de zijkant. Kies voor deze afwerking tussen NR14 en NR17.
  Meer info
  Vanaf prijs: € 22,00 Excl. BTW: € 26,62 Incl. BTW:
 5. Hoeklijn afwerking onderkant ruit

  NR16 - Hoeklijn afwerking ruit (15x30 mm)

  Hoeklijn voor de afdichting van kopse kanten van de ruit. Het geeft de ruit een lange levensduur door bescherking tegen UV-straling.
  Meer info
  Vanaf prijs: € 7,00 Excl. BTW: € 8,47 Incl. BTW:
 6. Hoeklijn afwerking zijkant lichtstraat

  NR17 - Hoeklijn afwerking zijkant (30x30 mm)

  Hoeklijn voor de afdichting van de zijkant van een lichtstraat. Het vormt de verbinding tussen NR01 en de beplating aan de zijkant.
  Meer info
  Vanaf prijs: € 10,50 Excl. BTW: € 12,71 Incl. BTW:
 7. Nokkap zadeldak

  NR18 - Nokkap zadeldak (100x100 mm)

  Deze nokkap wordt toegepast om de nok van zadeldaken waterdicht te maken en is te verkrijgen in 4 verschillende hoeken.
  Meer info
  Vanaf prijs: € 33,00 Excl. BTW: € 39,93 Incl. BTW:
 8. Nokkap lessenaarsdak grijs

  NR19 - Nokkap lessenaarsdak (90x100 mm)

  Deze nokkap wordt gebruikt voor de afdichting van de nok van een lessenaarsdak dat vrij op het dak staat. Zo vormt het de verbinding tussen NR01 en de beplating aan de achterkant van de lichtstraat.
  Meer info
  Vanaf prijs: € 32,00 Excl. BTW: € 38,72 Incl. BTW:
 9. Hoekstukken

  NR23 - Hoekstuk afwerking glasprofiel (60x60 mm)

  Aluminium hoekje voor afdichten kopse kant van het glasprofiel (NR01). Het zorgt voor een mooie verbinding tussen het glasprofiel (NR01) en de hoeklijn op de ruit (NR16), en voorkomt inkijk in het glasprofiel.
  Meer info
  Vanaf prijs: € 6,00 Excl. BTW: € 7,26 Incl. BTW:
 10. Tochtstrip

  NR24 - Tochtstrip onderzijde ruit (15x8mm)

  Tochtafdichting voor montage van de ruit op houten balken. Alleen toepassen bij geïsoleerde daken, om de koudebrug aan de onderzijde van de ruit te verminderen.
  Meer info
  € 1,50 Excl. BTW: € 1,82 Incl. BTW:
 11. NR25 - Dakgoot hoofdstuk

  NR25 - Dakgoot hoofdstuk

  De prijs van deze aluminium dakgoot is weergegeven per meter.
  Meer info
  Vanaf prijs: € 65,34 Excl. BTW: € 79,06 Incl. BTW:
 12. NR26 - Dakgoot bevestigingshsaak

  NR26 - Dakgoot bevestigingshsaak

  Dakgoot bevestigingshaak voor de verbinding van de dakgoot aan de balk of gevel.
  Meer info
  € 3,03 Excl. BTW: € 3,67 Incl. BTW:
 13. NR27 - Dakgoot kopstuk

  NR27 - Dakgoot kopstuk

  Kopstuk van de dakgoot voor het afsluiten van de kopse kant van de dakgoot (NR25).
  Meer info
  Vanaf prijs: € 22,99 Excl. BTW: € 27,82 Incl. BTW:
 14. NR28 - Dakgoot uitloop regenpijp (80 mm)

  NR28 - Dakgoot uitloop regenpijp (80 mm)

  Uitloop voor de aansluiting van de dakgoot (NR25) naar de regenpijp (80 mm). Het rooster voorkomt verstopping van de regenpijp.
  Meer info
  € 15,50 Excl. BTW: € 18,76 Incl. BTW:

Aluminium glasprofielen

Aluminium glasprofielen zijn prima toepassingen om zelf een lichtstraat, terrasoverkapping of een serre dak van glas te maken. Het systeem is zeer eenvoudig te bevestigen op een onderconstructie van hardhout of houtsoorten als douglas, lariks of geïmpregneerd vuren. De aluminium glasprofielen zorgen dat de constructie een betrouwbaar en stevig geheel wordt, dat gegarandeerd volledig waterdicht is. Daarnaast zorgen de profielen voor een stijlvolle afwerking. Wij kunnen deze aluminium glasprofielen uit voorraad leveren zodat je snel kunt beginnen met de klus.

Voor het bouwen van een mooie overkapping of een lichtstraat hoef je geen professioneel vakman te zijn. Ook handige doe-het-zelvers kunnen zo’n heerlijke verrijking voor het huis bouwen. Kijk hiervoor zeker even rond op onze website. We kunnen je niet alleen aan de juiste aluminium profielen helpen, maar geven je ook nuttige adviezen over hoe je deze klus het beste kunt aanpakken. 

Welke aluminium glasprofielen heb ik nodig?

Voordat je gaat beginnen met het bouwen is het goed om eerst een bouwplan op te stellen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp zelf je lichtstraat of terrasoverkapping.

Hierbij kunnen wij je uitstekend helpen. Op onze website vind je niet alleen erg veel verschillende voorbeelden en ideeën, maar ook duidelijke instructies hoe je te werk moet gaan. Je zult diverse gedetailleerde bouwtekeningen vinden waardoor je ook precies te weten komt welke aluminium glasprofielen je nodig hebt. Als je er niet uit komt kunnen we je altijd helpen door persoonlijk advies te geven. Laat je inspireren op onze inspiratie pagina's, combineer je eigen ideeën met onze voorbeelden. Wij helpen je graag met de uitvoering van jouw plan en willen ook best met je meekijken naar de bouwtekening.

Welk glasprofiel moet ik hebben?

Wij hebben een ruim assortiment in glasprofielen. Denk hierbij aan het complete glasprofiel dat je kunt monteren op de houten balken. Hier gaan aan weerszijden de glasplaten in. Daarnaast hebben we vanzelfsprekend ook hoeklijnen voor de kopse kanten en gevelaansluitingen, tochtbanden, nok kappen en vanzelfsprekend alle onderdelen voor de dakgoot. De profielen zijn geschikt voor ieder type glas tussen de 6 en 40 mm dikte. Hierbij kun je het beste kiezen voor geïsoleerd glas bij een aanbouw en ongeïsoleerd glas bij een terrasoverkapping. Al onze profielen en andere onderdelen kunnen we uit voorraad leveren zodat ze snel bij jou thuis kunnen worden afgeleverd. Je kunt ze vanzelfsprekend ook bij ons in Bavel komen ophalen. Weet je niet welk glasprofiel je moet hebben. Vraag het ons gerust, we helpen je graag verder.

Aluminium profielsysteem bestellen

Wil jezelf een glazen lichtstraat of een glazen overkapping maken? Niek Roos Glasprofielen kan je uitstekend van dienst zijn door het leveren van een compleet aluminium profielsysteem voor jouw zelfgemaakte constructie. Je kunt bij ons niet alleen terecht om het aluminium profielsysteem te bestellen, maar ook voor het juiste advies. We hebben al ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van serres, veranda’s en lichtstraten op maat. We hebben in deze periode erg veel ervaring en kennis opgebouwd. Deze kennis brengen wij graag aan jou over door je verder te helpen. Al ons materiaal hebben we in eigen productie, zodat we alles precies op maat voor je kunnen vervaardigen en jij 100% zekerheid hebt van de juiste kwaliteit. Daarnaast krijg je vijf jaar garantie op het poedercoatwerk en de rubbers van de glasprofielen.   

Advies over glasprofielen nodig?

Je kunt eenvoudig, veilig en snel online glasprofielen kopen in onze webwinkel. Hiervoor kun je onze handige bestellijsten downloaden zodat je in een oogopslag ziet wat je nodig hebt.

Mocht je vragen hebben of behoefte aan persoonlijk advies, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze vakkundige medewerkers. Dit kan per email (info@glasprofielen.nl) of telefonisch op nummer 0161-432558.