POLYCARBONAAT OVERKAPPING 

Voorbeeld overkapping

Een terrasoverkapping met polycarbonaat kanaalplaten verlengt het Nederlandse buitenseizoen. In ons kikkerlandje is het vaak te winderig of te koud om buiten te leven. Met een transparante polycarbonaat terrasoverkapping kun je een seizoen buiten eten en loungen! En met een polycarbonaat overkapping blijft het in huis optimaal licht. Buiten onder de polycarbonaat terrasoverkapping kun je genieten van de zon en de beschutting. Ben je een handige klusser of een professional? Dan kun je zelf vrij gemakkelijk een polycarbonaat overkapping zelf maken. Gebruik hardhout of wat goedkoper is douglas, lariks of geïmpregneerd vuren. Bestel de polycarbonaatplaten en pas onze aluminium polycarbonaat profielen toe voor een professioneel en waterdicht resultaat.

POLYCARBONAAT OVERKAPPING ZELF MAKEN

Polycarbonaat kanaal platen zijn licht, onbreekbaar, met een decoupeerzaag te zagen, te buigen en het is goedkoper dan glas. Als je geen professional bent dan werkt het erg gemakkelijk. Iedereen kan een polycarbonaat overkapping zelf maken. Wij bieden je alle tools en onderdelen die je nodig hebt!

POLYCARBONAAT TERRASOVERKAPPING

Een polycarbonaat overkapping zelf maken was nog nooit zo eenvoudig. De onderstaande tools kunnen je helpen met het ontwerpen en het maken van je polycarbonaat terrasoverkapping. Klik op een blok en we geven je de informatie die je nodig hebt. 

GA DIRECT AAN DE SLAG

    Tekeningen polycarbonaat profielen

    Vragen

    Online bestellen

POLYCARBONAAT TERRASOVERKAPPING ZELF MAKEN

Een polycarbonaat terrasoverkapping zelf maken hoeft niet ingewikkeld te zijn wanneer je gebruik maakt van onze tekeningen en handleidingen. Veel voorgangers hebben al vragen gesteld welke wij overzichtelijk bij elkaar geplaatst hebben op onze pagina met veel gestelde vragen. Mocht het ondanks deze informatie niet lukken dan helpen wij je graag verder per mail info@glasprofielen.nl of telefonisch tijdens werkdagen via nummer 0161 43 25 58.

  1. Begin met een goede tekening, een plan van aanpak en de gewenste afmetingen.
  2. Zorg dat de houten draagconstructie voldoende sterk en stabiel is om de polycarbonaat kanaalplaten veilig te dragen.
  3. Maak een lijstje met benodigdheden. Je kunt hiervoor de bestellijst gebruiken, download hier de bestellijst voor 16 mm profielen en hier de bestellijst voor 32 mm profielen
  4. Bestel nu stap voor stap de onderdelen in onze webshop. Reken af en wij zorgen ervoor dat de onderdelen op  maat aan huis worden geleverd.