POLYCARBONAAT OVERKAPPING

Polycarbonaat overkapping

Met een polycarbonaat overkapping voor het terras, kun jij je buitenseizoen aanzienlijk verlengen. Door ons zeeklimaat is het vaak nét te koud, te nat of te winderig om buiten op je onoverdekte terras te zitten. Onder de polycarbonaat terrasoverkapping kun je langer genieten van zowel de zon als de beschutting. Met een terrasoverkapping van polycarbonaat kanaalplaten kun je niet alleen sneller en dus vaker buiten zitten, maar je verlengt er ook jouw buitenseizoen mee. Als veel mensen genoodzaakt binnen zitten, kan jij nog lekker buiten vertoeven.

De polycarbonaat overkapping heeft geen effect op je daglicht in huis. Deze blijft net zo als wat je nu gewend bent. In dit opzicht lever je dus niets in. Een ander groot voordeel van de polycarbonaat overkapping is dat het relatief eenvoudig te plaatsen is. Ben je een handige klusser of een professional? Dan kun je zelf vrij gemakkelijk een polycarbonaat overkapping maken. Je kunt hiervoor uitstekend gebruik maken van hardhout, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor iets voordeligere opties als douglas, lariks of geïmpregneerd vuren. De combinatie van het houtwerk, de polycarbonaatplaten en onze aluminium polycarbonaat profielen zorgen voor een professioneel- en waterdicht resultaat.

Polycarbonaat overkapping zelf maken

Het gebruik van polycarbonaat kanaalplaten heeft diverse voordelen. Het materiaal is licht, onbreekbaar, goed te bewerken met een decoupeerzaag, buigzaam en voordeliger dan glas. Ook doe-het-zelvers die geen professional zijn, kunnen uitstekend zelf een polycarbonaat overkapping maken. De klus is goed te doen, als je je van tevoren even goed verdiept hebt in hoe je dit moet aanpakken. Daarom raden we je aan om als voorbereiding op het zelf maken van een polycarbonaat overkapping even goed onze website te bekijken. Wij zijn al ruim 25 jaar actief in deze branche en hebben in die lange tijd zeer veel kennis en ervaring opgebouwd. Dit brengen we graag over aan iedereen die zelf een polycarbonaat overkapping gaat bouwen. Wij bieden je daarom alle tools en onderdelen die je nodig hebt! 

Polycarbonaat terrasoverkapping

Een polycarbonaat overkapping zelf maken was nog nooit zo eenvoudig. Zeker met de uitgebreide instructies die je op onze website kunt vinden. Met de onderstaande tools kunnen we je helpen met het ontwerpen en het maken van je polycarbonaat terrasoverkapping. Klik op een blok en we geven je de informatie die je nodig hebt. We hebben een veelzijdigheid aan voorbeelden voor je, hoe je een polycarbonaat terrasoverkapping kunt plaatsen. Met onze bouwtekeningen kun je precies zien hoe je de overkapping aan de muur kunt bevestigen en hoe het profiel van je terrasoverkapping eruit kan komen te zien. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd in onze veelgestelde vragen kijken, het antwoord staat er vast tussen. Als dat niet het geval is kun je altijd contact met ons opnemen. Onze vakkundige mensen helpen je graag persoonlijk. Tot slot kun je al je onderdelen voor je polycarbonaat terrasoverkapping bij ons bestellen. Bij ons vind je alles wat jij nodig hebt om een overkapping te bouwen. 

GA DIRECT AAN DE SLAG

    Tekeningen polycarbonaat profielen

    Vragen

    Online bestellen

Polycaarbonaat terrasoverkapping zelf maken

Een polycarbonaat terrasoverkapping zelf maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Je kunt gebruik maken van onze tekeningen en handleidingen. Daarnaast hebben we op basis van onze lange ervaring een lijst van veelgestelde vragen opgesteld met daarbij vanzelfsprekend de antwoorden. Mocht het ondanks deze informatie niet lukken bij het zelf maken van je polycarbonaat terrasoverkapping, dan helpen wij je graag verder! Je kunt ons per mail (info@glasprofielen.nl) of telefonisch tijdens werkdagen (via nummer 0161 43 25 58) bereiken. 

  1. Begin met een goede tekening, een plan van aanpak en de gewenste afmetingen.
  2. Zorg dat de houten draagconstructie voldoende sterk en stabiel is om de polycarbonaat kanaalplaten veilig te dragen.
  3. Maak een lijstje met benodigdheden. Je kunt hiervoor de bestellijst gebruiken, download hier de bestellijst voor 16 mm profielen en hier de bestellijst voor 32 mm profielen
  4. Bestel nu stap voor stap de onderdelen in onze webshop. Reken af en wij zorgen ervoor dat de onderdelen op  maat aan huis worden geleverd.