Dakgoten klikprofielen

 1. Dakgoot kopstuk NR27
  Vanaf prijs: € 22,99 Excl. BTW: € 27,82 Incl. BTW:
 2. Dakgoot per meter NR25

  Dakgoot per meter NR25

  De prijs van deze aluminium dakgoot is weergegeven per meter.
  Meer info
  Vanaf prijs: € 65,34 Excl. BTW: € 79,06 Incl. BTW:
 3. Dakgoot uitloop 80 mm NR28

  Dakgoot uitloop 80 mm NR28

  Dakgoot uitloop 80 mm NR28
  Meer info
  € 15,50 Excl. BTW: € 18,76 Incl. BTW:
 4. Dakgoot bevestiging NR26

  Dakgoot bevestiging NR26

  Dakgoot bevestiging haak
  Meer info
  € 3,03 Excl. BTW: € 3,67 Incl. BTW:
Je hoeft niet in de bouw te zitten of een ervaren doe-het-zelver te zijn om te weten wat een dakgoot is. Het is een bekende term. Een dakgoot is een lange bakvormige of halfronde constructie die zich langs de lengte van een dak strekt. Het doel van een dakgoot is om het regenwater wat van het dak af stroomt op te vangen en naar een afvoerpijp te leiden. Deze zijn veelal aangesloten op de riolering, een regenton of een put zodat het water weg kan. Een dakgoot voorkomt dat regenwater vanaf het dak op de grond valt en daar grote plassen vormt. Voor de aanbreng van dakgoten bieden wij bij Glasprofielen handige klikprofielen voor dakgoten, waarbij een dakgoot op een snelle en makkelijke manier bevestigd kan worden en zo het regenwater van uw dak af kan voeren.

Stijlvolle dakgoot

Naast het feit dat een dakgoot zeer nuttig is om het regenwater van uw dak af te voeren, kan het ook worden ingezet om het exterieur van uw huis mooier te maken. U kunt kiezen voor een onopvallende variant, maar een dakgoot kan ook ingezet worden als ware eyecatcher. De klikprofielen voor dakgoten in ons assortiment worden geleverd in verschillende kleuren. Zo is het mooi om een interessant contrast te maken. Gebruik bijvoorbeeld een antracieten dakgoot tegen een witte baksteen, of juist een lichte goot bij een donkere steen. Extra leuk als uw deur matcht met de goot!

Verschillende onderdelen klikprofielen

Het dakgoten assortiment van Glasprofielen.nl bestaat uit verschillende onderdelen die samen een geheel vormen. Wij bieden klikprofielen in de vorm van dakgoten per meter. Uiteraard moeten die worden afgesloten met een bijpassend kopstuk. Daarnaast hebben we ook dakgoot bevestigingen en de uitloop tot uw beschikking.

Service van Glasprofielen.nl

Wij zorgen dat alle bestellingen bij ons vlot verlopen. De meeste materialen zijn direct op voorraad, zodat wij ze tijdig kunnen versturen en u niet lang op uw bestelling hoeft te wachten. Wij helpen u graag bij het bestelproces en natuurlijk zitten onze medewerkers ook klaar om u van informatie te voorzien. Bereik ons per email (info@glasprofielen.nl), telefonisch (op nummer 0161-432558) of via van onze contactpagina op de website.

Veelgestelde vragen over polycarbonaat profielen>>>
Inspiratie pagina voor kunststof overkappingen >>>