Klikprofielen 16 mm

 1. Middenligger NR12

  Middenligger compleet 16 mm NR12

  Middenligger voor montage op houten balk, geschikt voor 16 mm polycarbonaat en acrylaat
  Meer info
  Vanaf prijs: € 16,60 p/m (Excl. BTW) € 20,09 p/m (Incl. BTW)
 2. Zijligger-NR11

  Zijligger compleet 16 mm NR 11

  Zijligger voor montage op houten balk, geschikt voor 16 mm polycarbonaat en acrylaat
  Meer info
  Vanaf prijs: € 18,60 p/m (Excl. BTW) € 22,51 p/m (Incl. BTW)
 3. Muurprofiel-NR10

  Muurprofiel compleet 16 mm NR10

  Muurprofiel voor montage op houten balk, geschikt voor 16 mm polycarbonaat en acrylaat
  Meer info
  Vanaf prijs: € 21,40 p/m (Excl. BTW) € 25,89 p/m (Incl. BTW)
 4. Condensplaat-NR40

  Condensprofiel voor16 mm plaat NR40

  Condensprofiel voor het dichtmaken van de kopse kant van 16 mm platen
  Meer info
  Vanaf prijs: € 4,00 p/m (Excl. BTW) € 4,84 p/m (Incl. BTW)
 5. Kopplaat muurprofiel 16 mm NR43

  Kopplaat muurprofiel 16 mm NR43

  Kopplaat voor de afsluiting van de kopse kant van muurprofiel 16 mm
  Meer info
  € 4,90 Excl. BTW: € 5,93 Incl. BTW:

Bij Glasprofielen.nl verkopen wij de beste 16mm klikprofielen om platen aan elkaar de bevestigen en zo een overkapping te maken. Een overkapping in uw tuin zal een geweldige toevoeging aan uw huis en tuin zijn waar u geen spijt van zal krijgen. U zult hier immers het hele jaar gebruik van maken. Het is een heerlijk plekje om uit de zon te zitten op warme dagen. In de winter kunt u lekker met een warmtelamp buiten gaan zitten, de warmte blijft maximaal hangen door de overkapping. Daarnaast biedt het tevens een schuilplekje tegen de regen. Hoe lekker is het geluid en de geur van regen terwijl u droog zit? U verlengt letterlijk de seizoenen waarin u buiten kunt zitten. Voor stevige aluminium H en U profielen van 16mm kunt u bij ons terecht.

16mm H en U profielen voor polycarbonaat

Klikprofielen voor polycarbonaat platen zijn te gebruiken voor montage van een kunststof dak op houten balken. Deze klikprofielen zijn gemaakt voor de montage van polycarbonaat platen van 16 millimeter en bruikbaar voor het zelf maken van een kuststof overkapping of serre. Polycarbonaat dakplaten zijn flexibel, licht en betrekkelijk ongevoelig voor natuurlijke werking. Hierdoor is een polycarbonaat dak vrij eenvoudig zelf te maken. Met de hulp van een aluminium H profiel 16mm en een aluminium U profiel 16mm kunt u op een simpele manier polycarbonaat platen van desbetreffende dikte koppelen. Te gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld een schutting, zijwand, spiepaneel, of een scheidingswand in de interieurbouw. De H en U vormen van onze profielen zorgen voor een waterdichte constructie.

Glasprofielen voor uw klikprofielen

Onze aluminium profielen van 16mm zijn geschikt voor ieder type glas of polycarbonaat. Als u uw aluminium serre profielen bij ons besteld zorgen wij voor een snelle levering van de producten. Dit komt omdat wij ons materiaal veelal op voorraad hebben. Wij streven ernaar om de bestelling binnen één of twee dagen te versturen. Aangepaste bestellingen hebben uiteraard een iets langere levertijd, maar ook deze tijd zullen wij zo kort mogelijk houden. Voor vragen zijn we te bereiken per email (info@glasprofielen.nl), telefonisch (op nummer 0161-432558) of door middel van onze contactpagina.

Veelgestelde vragen over polycarbonaat profielen>>>
Inspiratie pagina voor kunststof overkappingen >>>