Profielen voor polycarbonaat platen

Profielen voor polycarbonaat platenPolycarbonaat is uitstekend materiaal om te gebruiken voor het bouwen van overkapping aan jouw woning. Het is een voordelig materiaal dat licht, buigzaam, onbreekbaar en dus goed te bewerken is. Al het materiaal hiervoor kun je bij ons verkrijgen. Denk hierbij aan de profielen voor polycarbonaat platen en het materiaal om de constructie af te werken. Daarnaast vindt je hier uitgebreide bouwtekeningen waardoor je in één keer klaar bent om te starten met je klus.

Glasprofielen.nl is al ruim 25 jaar een specialist in het ontwerpen en bouwen van serres, veranda’s en lichtstraten op maat. In deze periode hebben we vanzelfsprekend veel ervaring en kennis opgebouwd waarmee we je graag verder helpen in raad én daad. Onze raad bestaat uit onder andere uit de uitgebreide bouwtekeningen die je op onze website vindt. Hiermee kun jij je niet alleen laten inspireren, maar ook gebruik maken van onze ideeën en oplossingen. Onze daad bestaat uit het leveren van materialen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Alu profielen voor polycarbonaat platen

De vervaardiging van al onze materialen hebben we in eigen beheer zodat we niet alleen een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen maar ook de onderdelen indien nodig precies op maat voor je kunnen maken. Het merendeel van ons assortiment wordt uit voorraad geleverd, zodat je snel de beschikking hebt over je benodigde materiaal. De alu profielen voor polycarbonaat platen kunnen binnen één of twee dagen in jouw bezit zijn. 

Aluminium profielen voor de polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen zijn makkelijk toe te passen op een houten onderconstructie (dit kan hardhout zijn maar ook douglas, lariks of geïmpregneerd vuren) en gegarandeerd waterdicht te maken. Met de juiste aluminium profielen kun je een mooie, stevige en vooral betrouwbare constructie maken. Wij hebben een zeer veelzijdig assortiment in aluminium profielen voor de polycarbonaat platen.

Het materiaal dat je nodig hebt, kun je opmaken uit je bouwtekening. Daarnaast is het handig om hier de bestellijst naast te leggen, om er zeker van te zijn dat je géén onderdelen vergeet te bestellen en misgrijpt als je bezig bent. Download hiervoor de bestellijst voor 16 mm profielen of de bestellijst voor 32 mm profielen.

Afmetingen van het aluminium profiel voor polycarbonaat

Zoals je uit onze bestellijsten kunt opmaken heb je met betrekking tot de afmetingen van het aluminium profiel voor polycarbonaat twee opties: je kunt kiezen uit profielen voor zowel 16 als 32 mm polycarbonaat. Hierbij kunnen we je vanzelfsprekend helpen aan middenliggers, zijliggers en muurprofielen. Deze profielen zorgen ervoor dat het polycarbonaat op het hout rust. Een kopplaat en het eindstuk zorgen ervoor dat de platen op de gewenste plaats blijven liggen. Om het geheel te beschermen tegen de weersinvloeden zijn er condens profielen en tochtafdichtingen. Tot slot hebben we alle onderdelen die je nodig hebt voor het maken van je dakgoot.

Persoonlijk advies over profielen voor polycarbonaat platen

Het bouwen van een overkapping is een klus die je als handige doe-het-zelver uitstekend zelf kunt uitvoeren. Heb je na het doorlezen van alle informatie nog vragen of behoefte aan persoonlijk advies over profielen voor polycarbonaat platen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen per email (info@glasprofielen.nl), telefonisch (op nummer 0161-432558) of door middel van onze contactpagina.